Hvem er vi

OLE ØRUM

Direktør og grundlægger

Med en baggrund som journalist og tidligere markedsføringschef på TV2 Danmark samt konceptdirektør i reklamebranchen eksekveres såvel opgaver med strategisk udviklingsfokus som operationel implementering. Oles kernekompetencer er kommunikation, koncept- og forretningsudvikling.

RASMUS HOLM

Kommunikationsrådgiver og filminstruktør

Rasmus har en lang baggrund i mediebranchen, fra indholdsudvikler i de glade dot.com dage, over dokumentarfilminstruktør og -producer, til kommunikationsrådgiver. Han har i en årrække som selvstændig produceret informations- og virksomhedsfilm og har sideløbende uddannet sig i kommunikationsarbejde og -strategi. En del af Rasmus' virke har altid været at rejse, og han har lavet film og TV fra blandt andet Vietnam, Uzbekistan, USA, Grønland og har boet og arbejdet to år i Nepal som kommunikationsrådgiver for en større international NGO.


KATRINE ARNFRED

Fundraiser, kommunikationsmedarbejder og all-round 'blæksprutte'

Katrine er uddannet cand. mag i Kommunikation og Kultur- & Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet. Hun har bl.a. arbejdet som projektleder på Vesterbro Pigefestival, forskningsassistent på RUC, kommunikationsmedarbejder og fundraiser hos Bullitt Film, samt været koordinator og tovholder på en række større og mindre konferencer og seminarer.